kamil şeker
New member
ZDoldurma ve etiketleme makinesi, baharat çuvalları, karton kutular ve diğer ambalaj malzemeleriyle dolu yerden tavana raflar arasında takırdıyor, bronzun yuvarlak gözetleme deliklerinin arkasında karışım hala köpürüyor ve bu daha sonra klasik Londra gibi ayırt edici seramik şişelere paylaştırılıyor. Kuru Cin. Hamburg-Hamm’da bir kanalın üzerinde duran tuğla salonun dışındaki “Hamburg Distilling Company” yazısı bunu ele veriyor: Hamburg cin burada yapılır.
ayrıca oku
Martin Spieker ve Kaspar Hagedorn, hobi olarak oturma odalarında en sevdikleri ruhu çeşitli tariflerle damıtmayı hobi olarak denedikten sonra, iki arkadaş 2017 yılında şirketlerini kurdu. Takip eden yıllarda “Knut Hansen” çırçırları hızla tanındı ve şu anda grubun katılımı olmadan Hammer Deich’teki bir kanaldaki salonda elle üretilen en büyük Alman premium markası olarak kabul ediliyor. Spieker, “Son yıllarda, alkolsüz bir alternatif için giderek daha fazla talep var” diyor. Damıtma ustası ve iki stajyer altı ay boyunca farklı üretim süreçleri ve bitkisel karışımlar denedi.
ayrıca oku
Normalde, cin için, yüksek dayanıklılığa sahip alkol, genellikle ardıç olmak üzere bir botanik karışımı ile damıtılır ve su eklenir. Alkol daha sonra damıtılmış çırçırdan çıkarılabilir – ancak bu zaman alıcı ve pahalıdır. Nihayetinde, “Knut Hansen”in yaratıcıları, suyu bunun yerine uygun bitkisel karışımla damıtmaya karar verdiler. Hagedorn, “Amaç, alkolsüz versiyonda bile orijinalin tadına olabildiğince yaklaşmaktı” diyor. Ağustos 2022’de zaman gelmişti, ilk beyaz seramik şişe “Knut Hansen 0.0” Hamm’daki salondan ayrıldı. O zamandan beri, tadı biraz narenciye benzeyen yüzde sıfır cinten yaklaşık 100.000 şişe satıldı ve Spieker ve Hagedorn ikinci yılda daha da fazla satış bekliyor.
Müşteriler eşdeğer alternatifler istiyor
Limonata ve meyve suyu spritzer dışında alkolsüz içecekler işi iyi gidiyor. Isabella Steiner, bir süredir birada yaygın olan şey, artık yüksek korumalı içecekler için de geçerli: “İnsanlar akşam yemeği davetlerinde aynı değerde içecekler veya yanlarında getirmek için güzel bir şişe istiyor” diyor. Null Percent Ventures’ın genel müdürü ve Berlin’de bir çevrimiçi mağaza ve mağazanın ardından – araştırmasına göre Almanya’da yüksek kaliteli ve eşdeğer alkol alternatifleri için ilk – kısa süre önce Hamburg Karolinenviertel’de “Nuchtern” mağazasını açtı. Yıl sonuna kadar Berlin ve Münih’te iki mağaza daha açılacak. Steiner “inanılmaz derecede yüksek potansiyele sahip niş bir pazar” görüyor ve “Alkolsüz yeni vegan” diyor.
ayrıca oku
suç eğilimi
Alkolsüz cin, votka, viski ve romun yanı sıra aperatifler, schnapps, şarap ve köpüklü şarap ile ürün yelpazesinde devirsiz toplam 200 alternatif bulunmaktadır. Müşteri karışık. “Bazıları özellikle bir şişe şarap veya alkollü içki isterken, diğerleri seçimden ilham alıyor. Neyin gerçekte var olduğunu çok az insan biliyor” diyor Steiner. Birçoğu daha az veya daha az sıklıkta içmek istedi. Alkolsüz aperatifler şu anda en çok satanlar arasında. Satın almadan önce yüksek raflar arasında çok şey tadılabilir. Hamburg restoranları da ondan sipariş veriyor.
ayrıca oku
Akifer deposu gelmiyor
Alkol elbette her türlü durumda tüketilir. “Diğerleri sizi ikna etmeye çalışmadan ya da eğlenceli bir katil olarak etiketlemeden bir bardağı reddetmek o kadar kolay değil.” Bu genellikle kadeh kaldırma anıyla ilgilidir. Şunu buluyor: “İçki içmek, neredeyse parti yapmakla eşanlamlı.” İçki kültürü konusundaki iki mağazası ve bir internet dergisiyle, tüketimin yeniden düşünülmesine yardımcı olmak istiyor. Havalı görünen, mantarı patlatan, köpüren, köpüren ve tadı iyi olan yüksek kaliteli alkolsüz içeceklerin yardımcı olabileceğine inanıyor. Ürüne bağlı olarak, fiyat alkollü versiyonlardan daha düşük veya benzerdir.
ayrıca oku
Aslında, alkolsüz versiyonlar sunan giderek daha fazla küçük içki fabrikaları ve üreticiler değil, aynı zamanda büyük, köklü markalar da var. Dikkatli içme eğilimi, 1997’den sonra doğan postmilenyum kuşağı olan Z Kuşağı’nın ötesine yayıldı. Ve Federal Sağlık Bakanlığı’na göre, kişi başına düşen, hafif bir düşüş eğilimi olsa da, yılda yaklaşık on litre saf alkol tüketilen bir ülkede. Uluslararası bir karşılaştırmada, Almanya sözde “yüksek tüketim ülkesi” olarak görülüyor; burada neredeyse sekiz milyon yetişkin sağlıkları için tehlikeli bir şekilde içki içiyor. Esrarın aksine, alkol uzun süredir sözde bir kültürel varlık olarak kabul ediliyor.
Alkolsüz bira bir süredir patlama yaşıyor
Ancak değişen bir şey var: Sağlık nedenleriyle, zindelik veya görünüm nedeniyle, sevmediğiniz için, hamilelik, emzirme veya araba kullanabilmek için – alkol almamak için birçok neden var. Almanya’da bira satışları yıllardır düşerken, alkolsüz bira artıyor. Alman Bira Üreticileri Derneği’ne göre, Almanya’da alkolsüz bira üretimi 2007’den bu yana iki kattan fazla arttı. İlgi grubu bunu, diğer şeylerin yanı sıra, imajdaki değişikliğe bağlar. Alkolsüz bira artık bir ikame olarak değil, sağlık bilincine sahip trend bir içecek olarak algılanıyor.
Alman Şarap Enstitüsü’ne göre, alkolsüz köpüklü şarabın oranı şu anda yüzde beş. Baz şaraplar için üzüm çeşitleri artıyor ve artık preslenmiş şaraptan alkolü uzaklaştırmanın daha iyi yöntemleri var. Alkol aynı zamanda bir lezzet taşıyıcısı olduğu için alkollü içeceklerin taklidi daha zordur. Bununla birlikte, örneğin, alkollü içecek üreticisi Bacardi, alkolsüz martini ve “NOLO içecekleri” (alkolsüz veya az alkollü) için parlak bir gelecek öngörüyor ve Kokteyl Trend Raporu 2023’te aşamanın alkolsüz ve düşük seviyelere ait olduğunu yazıyor. geçirmez içecekler.
Büyük markalar da trendi fark etti
Hamburg cin bira üreticileri Martin Spieker ve Kaspar Hagedorn, giderek daha fazla büyük markanın alkollü içecek çeşitlerini piyasaya sürmesinden memnun: “Bunun pazarda bize eninde sonunda yardımcı olacağına inanıyoruz.” 60’tan fazla ülkeye ihracat Yüzde 0,0’lık şişeler için pazar Almanya ve İngiltere gibi. Spieker, “Geri bildirimler çok olumlu, çoğu kişi tadının orijinaline ne kadar benzediğine şaşırıyor” diyor.
Ve böylece bronz hala neredeyse sürekli çalışıyor. Güzel bitki notalarının kokusu koridora yayılırken, dışarıda yağmurlu Bille kıyıya vurur. Alkolsüz cin son kullanma tarihine sahip olduğundan ve sonsuza kadar dayanmadığından, talep üzerine üretilir, şimdiye kadar sadece ayda bir kez. Ancak alkolsüz cin ve şarap trendi devam ederse bu durum yakında değişebilir.
ayrıca oku
Martin Spieker ve Kaspar Hagedorn, hobi olarak oturma odalarında en sevdikleri ruhu çeşitli tariflerle damıtmayı hobi olarak denedikten sonra, iki arkadaş 2017 yılında şirketlerini kurdu. Takip eden yıllarda “Knut Hansen” çırçırları hızla tanındı ve şu anda grubun katılımı olmadan Hammer Deich’teki bir kanaldaki salonda elle üretilen en büyük Alman premium markası olarak kabul ediliyor. Spieker, “Son yıllarda, alkolsüz bir alternatif için giderek daha fazla talep var” diyor. Damıtma ustası ve iki stajyer altı ay boyunca farklı üretim süreçleri ve bitkisel karışımlar denedi.
ayrıca oku
Normalde, cin için, yüksek dayanıklılığa sahip alkol, genellikle ardıç olmak üzere bir botanik karışımı ile damıtılır ve su eklenir. Alkol daha sonra damıtılmış çırçırdan çıkarılabilir – ancak bu zaman alıcı ve pahalıdır. Nihayetinde, “Knut Hansen”in yaratıcıları, suyu bunun yerine uygun bitkisel karışımla damıtmaya karar verdiler. Hagedorn, “Amaç, alkolsüz versiyonda bile orijinalin tadına olabildiğince yaklaşmaktı” diyor. Ağustos 2022’de zaman gelmişti, ilk beyaz seramik şişe “Knut Hansen 0.0” Hamm’daki salondan ayrıldı. O zamandan beri, tadı biraz narenciye benzeyen yüzde sıfır cinten yaklaşık 100.000 şişe satıldı ve Spieker ve Hagedorn ikinci yılda daha da fazla satış bekliyor.
Müşteriler eşdeğer alternatifler istiyor
Limonata ve meyve suyu spritzer dışında alkolsüz içecekler işi iyi gidiyor. Isabella Steiner, bir süredir birada yaygın olan şey, artık yüksek korumalı içecekler için de geçerli: “İnsanlar akşam yemeği davetlerinde aynı değerde içecekler veya yanlarında getirmek için güzel bir şişe istiyor” diyor. Null Percent Ventures’ın genel müdürü ve Berlin’de bir çevrimiçi mağaza ve mağazanın ardından – araştırmasına göre Almanya’da yüksek kaliteli ve eşdeğer alkol alternatifleri için ilk – kısa süre önce Hamburg Karolinenviertel’de “Nuchtern” mağazasını açtı. Yıl sonuna kadar Berlin ve Münih’te iki mağaza daha açılacak. Steiner “inanılmaz derecede yüksek potansiyele sahip niş bir pazar” görüyor ve “Alkolsüz yeni vegan” diyor.
ayrıca oku
suç eğilimi
Alkolsüz cin, votka, viski ve romun yanı sıra aperatifler, schnapps, şarap ve köpüklü şarap ile ürün yelpazesinde devirsiz toplam 200 alternatif bulunmaktadır. Müşteri karışık. “Bazıları özellikle bir şişe şarap veya alkollü içki isterken, diğerleri seçimden ilham alıyor. Neyin gerçekte var olduğunu çok az insan biliyor” diyor Steiner. Birçoğu daha az veya daha az sıklıkta içmek istedi. Alkolsüz aperatifler şu anda en çok satanlar arasında. Satın almadan önce yüksek raflar arasında çok şey tadılabilir. Hamburg restoranları da ondan sipariş veriyor.
ayrıca oku
Akifer deposu gelmiyor
Alkol elbette her türlü durumda tüketilir. “Diğerleri sizi ikna etmeye çalışmadan ya da eğlenceli bir katil olarak etiketlemeden bir bardağı reddetmek o kadar kolay değil.” Bu genellikle kadeh kaldırma anıyla ilgilidir. Şunu buluyor: “İçki içmek, neredeyse parti yapmakla eşanlamlı.” İçki kültürü konusundaki iki mağazası ve bir internet dergisiyle, tüketimin yeniden düşünülmesine yardımcı olmak istiyor. Havalı görünen, mantarı patlatan, köpüren, köpüren ve tadı iyi olan yüksek kaliteli alkolsüz içeceklerin yardımcı olabileceğine inanıyor. Ürüne bağlı olarak, fiyat alkollü versiyonlardan daha düşük veya benzerdir.
ayrıca oku
Aslında, alkolsüz versiyonlar sunan giderek daha fazla küçük içki fabrikaları ve üreticiler değil, aynı zamanda büyük, köklü markalar da var. Dikkatli içme eğilimi, 1997’den sonra doğan postmilenyum kuşağı olan Z Kuşağı’nın ötesine yayıldı. Ve Federal Sağlık Bakanlığı’na göre, kişi başına düşen, hafif bir düşüş eğilimi olsa da, yılda yaklaşık on litre saf alkol tüketilen bir ülkede. Uluslararası bir karşılaştırmada, Almanya sözde “yüksek tüketim ülkesi” olarak görülüyor; burada neredeyse sekiz milyon yetişkin sağlıkları için tehlikeli bir şekilde içki içiyor. Esrarın aksine, alkol uzun süredir sözde bir kültürel varlık olarak kabul ediliyor.
Alkolsüz bira bir süredir patlama yaşıyor
Ancak değişen bir şey var: Sağlık nedenleriyle, zindelik veya görünüm nedeniyle, sevmediğiniz için, hamilelik, emzirme veya araba kullanabilmek için – alkol almamak için birçok neden var. Almanya’da bira satışları yıllardır düşerken, alkolsüz bira artıyor. Alman Bira Üreticileri Derneği’ne göre, Almanya’da alkolsüz bira üretimi 2007’den bu yana iki kattan fazla arttı. İlgi grubu bunu, diğer şeylerin yanı sıra, imajdaki değişikliğe bağlar. Alkolsüz bira artık bir ikame olarak değil, sağlık bilincine sahip trend bir içecek olarak algılanıyor.
Alman Şarap Enstitüsü’ne göre, alkolsüz köpüklü şarabın oranı şu anda yüzde beş. Baz şaraplar için üzüm çeşitleri artıyor ve artık preslenmiş şaraptan alkolü uzaklaştırmanın daha iyi yöntemleri var. Alkol aynı zamanda bir lezzet taşıyıcısı olduğu için alkollü içeceklerin taklidi daha zordur. Bununla birlikte, örneğin, alkollü içecek üreticisi Bacardi, alkolsüz martini ve “NOLO içecekleri” (alkolsüz veya az alkollü) için parlak bir gelecek öngörüyor ve Kokteyl Trend Raporu 2023’te aşamanın alkolsüz ve düşük seviyelere ait olduğunu yazıyor. geçirmez içecekler.
Büyük markalar da trendi fark etti
Hamburg cin bira üreticileri Martin Spieker ve Kaspar Hagedorn, giderek daha fazla büyük markanın alkollü içecek çeşitlerini piyasaya sürmesinden memnun: “Bunun pazarda bize eninde sonunda yardımcı olacağına inanıyoruz.” 60’tan fazla ülkeye ihracat Yüzde 0,0’lık şişeler için pazar Almanya ve İngiltere gibi. Spieker, “Geri bildirimler çok olumlu, çoğu kişi tadının orijinaline ne kadar benzediğine şaşırıyor” diyor.
Ve böylece bronz hala neredeyse sürekli çalışıyor. Güzel bitki notalarının kokusu koridora yayılırken, dışarıda yağmurlu Bille kıyıya vurur. Alkolsüz cin son kullanma tarihine sahip olduğundan ve sonsuza kadar dayanmadığından, talep üzerine üretilir, şimdiye kadar sadece ayda bir kez. Ancak alkolsüz cin ve şarap trendi devam ederse bu durum yakında değişebilir.