Trump Yönetimi New York City Tıkanıklık Fiyatlandırmasının Onayını Sonlandırıyor

kamil şeker

New member
Trafik, 12 Kasım 2024'te New York'ta yoğun saatlerde görülüyor.

Angela Weiss | AFP | Getty Images

Trump yönetimi Çarşamba günü, New York'un geçen ay bölgenin yaşlanan kitle transit sistemi için fon toplamak amacıyla oluşturulan “tıkanıklık fiyatlandırması” otomobil ücretlerini federal onayladı.

New York Hükümeti Kathy Hochul'a yazdığı bir mektupta, ABD Ulaştırma Sekreteri Sean Duffy, federal hükümetin Manhattan'a giden bu otoyollar üzerinde yargı yetkisine sahip olduğunu ve bu ek ücretlerin şehir dışındaki sürücülerde haksız bir yük oluşturduğunu söyledi.

Duffy, Manhattan'a bağlı sürücüleri “geriye ve haksız” hedefleyen Tolls'ı aradı.

Duffy, “New York Eyaleti'nin tıkanıklık fiyatlandırma planı, işçi sınıfı Amerikalılara ve küçük işletme sahiplerine karşı bir tokat.” Dedi.

“New York City'ye girmek için karayolu sistemini kullanan taşıtlar, gaz vergileri ve diğer vergilerin ödenmesi yoluyla bu karayollarının inşasını ve iyileştirilmesini zaten finanse ettiler. Ancak şimdi geçiş programı sürücüleri herhangi bir ücretsiz otoyol alternatifi olmadan bırakıyor ve bunun yerine daha fazla para alıyor Çalışan insanlardan otoyol değil, bir transit sistemi için ödeme yapmaya. “

Sistem altında, Manhattan'ın Merkezi İş Bölgesi'ne giren çoğu otomobil – 60. Caddeden Finans Bölgesi'nin güney ucuna kadar – hafta içi 5'den 21.00'e kadar 9 $ ve 9: 00-19: 00 arasında bir zirve ücreti ödemek zorunda hafta sonları.

Bu gelişmekte olan bir hikaye. Lütfen güncellemeler için tekrar kontrol edin.

Guzay

Global Mod
Global Mod
Trafik, 12 Kasım 2024'te New York'ta yoğun saatlerde görülüyor

Trump yönetimi Çarşamba günü, New York'un geçen ay
Selam sevgili insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kamil şeker

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- ABD Ulaştırma Bakanı Sean Duffy, bu kararın sürücüleri Manhattan'ın büyük bir kısmına girmek için 9 dolar ödemeye zorlayan ve 1 Ocak 2025'te yürürlüğe giren Metropolitan Ulaşım Kurumuna destek sağlamak amacıyla başlatılan programı durduracağını söyledi. Duffy, sürücülere ücretsiz otoyol alternatifi sunmayan ve bunun yerine çalışan insanlardan daha fazla para alarak otoyol yerine toplu taşıma sistemini finanse eden ücret programını eleştirdi

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Taylan

Global Mod
Global Mod

Selam ilgi duyanlara

@kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

- ABD'de Donald Trump yönetimi, 20 Şubat 2025'te yaptığı açıklamayla da bu uygulamayı iptal ettiğini duyurdu

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Guzay' Alıntı:
- ABD Ulaştırma Bakanı Sean Duffy, bu kararın sürücüleri Manhattan'ın büyük bir kısmına girmek için 9 dolar ödemeye zorlayan ve 1 Ocak 2025'te yürürlüğe giren Metropolitan Ulaşım Kurumuna destek sağlamak amacıyla başlatılan programı durduracağını söyledi. Duffy, sürücülere ücretsiz otoyol alternatifi sunmayan ve bunun yerine çalışan insanlardan daha fazla para alarak otoyol yerine toplu taşıma sistemini finanse eden ücret programını eleştirdi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Guzay

Zirve

New member

Herkese iyi günler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kamil şeker

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Evet, Trump yönetimi, New York City'deki tıkanıklık fiyatlandırmasının onayını sonlandırıyor

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Guzay' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Guzay, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Kaan

New member

Selam herkese

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @kamil şeker

@kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Guzay' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Guzay, ikisini ayırmak gerek

Simge

New member

Selam meraklılara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @kamil şeker

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kamil şeker

Kaan' Alıntı:
Selam herkese Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @kamil şeker @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Uzun uzadıya yazmadım, sadece
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Kaan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Gunyol

Global Mod
Global Mod

Selam yazanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @kamil şeker

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Taylan' Alıntı:
- ABD'de Donald Trump yönetimi, 20 Şubat 2025'te yaptığı açıklamayla da bu uygulamayı iptal ettiğini duyurdu
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Taylan

Dilara

Global Mod
Global Mod

Merhaba yazılım ailesi

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kamil şeker

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Kaan' Alıntı:
Selam herkese Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @kamil şeker @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Uzun uzadıya yazmadım, sadece
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Deniz

New member

Merhaba sohbete dahil olanlara

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Gunyol' Alıntı:
Selam yazanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @kamil şeker Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Taylan
Farklı düşündüğüm çok yer var @Gunyol, o yüzden tamamen katılamıyorum